Savic - Micro - лопатка за котешка тоалетна 25.5 / 11.5 / 4.5 см.

3,99 лв.
Марка: Savic Код: 0602281 Категория:

Лопатка за котешка тоалетна с модерни форми. Подходяща за всякакъв тип постелка за котешка тоалетна.

Размери: 25,50cм x 11,50cм x 4,50cм.